Arrangementen

Hebben jullie iets te vieren? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt ermee bij ons terecht! Voor iedere bijeenkomst kunnen wij een geschikt arrangement samenstellen. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden die wij bieden.


Heb je een idee dat er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op en dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. We denken graag met je mee en doen ons best om altijd een passend arrangement voor je te kunnen verzorgen!


Barbeque

Created with Sketch.

Een BBQ met uitzicht op de koeien? Bij ons kan dat! Vanaf 10 personen verzorgen wij voor €20,- per persoon een barbecue met verschillende soorten vlees, stokbrood, salades, fruit en sausjes. Als het weer niet helemaal meewerkt is dat geen probleem, we hebben voldoende plaats onder onze overkapping. Heeft u speciale wensen? Neem gerust contact met ons op!

Cursus boer/boerin 

Created with Sketch.

Wilt u nou zelf eens ervaren hoe het is om boer of boerin te zijn? We geven u graag een kijkje op ons bedrijf met de Cursus Boer/Boerin. Tijdens de cursus nemen we u mee op het erf en zullen wij alles vertellen over het werk op de boerderij. En de handen mogen uit de mouwen worden geschud: u mag meehelpen! Natuurlijk wordt daarbij gereden in de tractor en mag u de koeien melken, zoals een echte boer dat doet. 
De cursus kost €15,- per persoon en is te boeken vanaf 10 personen. De tijdsduur van de cursus is afhankelijk van de groepsgrote. 

Boeren golf

Created with Sketch.

Zin in een uitdagend spel van boeren afkomst? Dan is boeren golf echt iets voor u! Het spel vindt plaats in de wei, maar pas op: kans op koeienpoep!
U kunt voor €4,- per persoon spelen. Voor grote groepen is het fijn als wij weten wat we jullie kunnen verwachten, maar boeren golf is ook zonder reservering beschikbaar.

Iets te vieren?

Created with Sketch.

Er zijn bij ons allerlei mogelijkheden om een feestje te vieren. Binnen hebben we een ruimte waar ongeveer 32 gasten kunnen zitten, we hebben een overkapping en een flinke buitenruimte met veel mogelijkheden.
Op het terrein is voldoende ruimte om te parkeren. 
Verjaardag, jubileum, personeelsfeestje, markt of foodtruck festival? Wij zijn van alle markten thuis. Wij denken graag met u mee om uw viering tot een succes te maken! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Vergaderen

Created with Sketch.

Bij ons kunt u vergaderen in een inspirerende omgeving: op de boerderij met uitzicht op de koeien in de stallen! Wij hebben plaats voor ongeveer 20 personen in een opstelling naar wens. Uiteraard is er WiFi aanwezig. Dus kom uit het kantoor en geniet van onze ruimte met daglicht en uniek uitzicht! 
Er is mogelijkheid tot afnemen van koffie en thee met gebak, of iets fris met een lunch, of een afsluitingsborrel met snacks. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.