Arrangementen

Hebben jullie iets te vieren? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt ermee bij ons terecht! Voor iedere bijeenkomst kunnen wij een geschikt arrangement samenstellen. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden die wij bieden.


Heb je een idee dat er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op en dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. We denken graag met je mee en doen ons best om altijd een passend arrangement voor je te kunnen verzorgen!


Cursus boer & boerin

Tijd om de klompen aan te trekken! Met onze cursus boer & boerin stomen we jullie in een middag tijd klaar tot ware kenners. We maken jullie wegwijs op het bedrijf en zetten jullie aan het werk; de koeien moeten gemolken worden! 

Neem contact met ons op om te reserveren!

Kinderfeestjes

Voor een boerenkinderfeestje zit je goed bij ons! We laten jullie zien wat er allemaal te doen is op de boerderij, de kalfjes mogen geaaid worden en uiteraard is er tijd om te spelen in onze speeltuin! 

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Boerengolf

In onze wei kan een echte boerensport beoefend worden, namelijk boerengolf. Een variatie op golven met iets meer risico op koeienpoep! Deze sport wordt in teams beoefend, waarbij het team met de minste slagen met de prijs naar huis gaat!
Boerengolf speel je bij ons voor €4,00 per persoon.

Heb je vragen of wil je boeken? 
Neem even contact met ons op!

Vergaderen

In onze stal hebben wij een ruimte beschikbaar gesteld die je kunt boeken om te vergaderen. Hierbij zit je letterlijk in de stal! Tijdens het vergaderen kun je wegzwijmelen bij het uitzicht op de schattige kalfjes. Onze vergaderruimte heeft een capaciteit van maximaal 35 personen en we kunnen deze inrichten naar uw wens.

Heeft u speciale wensen of wilt u reserveren?
Neem gerust contact met ons op!

Boeren BBQ

Onder het genot van het uitzicht op de weilanden bieden wij een heerlijke besloten barbecue aan op ons terras. Hierbij kunnen jullie genieten van verschillende soorten vlees, salades en stokbrood. Een ideaal arrangement om de dag mee af te sluiten!

Neem gerust contact met ons op om te reserveren.

Even opladen

Met een groter gezelschap op doorreis met de fiets of de auto? Of gewoon even ontsnappen uit het drukke leven? Reserveer bij ons voor koffie met gebak, een lunch of voor de borrel en we zorgen dat alles klaar staat. Dan kunnen jullie lekker neerploffen op ons terras en van het uitzicht genieten. Wij verzorgen de rest!

Neem gerust een kijkje in onze menukaart!